Gazetadita

Gazeta dita | gazete e perditshme e pavarur, 50 vjet nga “revolucioni kultural” dhe pasojat në regjimin e tiranës 17:35, 16.jun 2016 1. nga prof.dr. dine merja prologu 50 vjet më parë, në qershor

Gazetadita images


Përse qajnë njerëzit? | GAZETA DITA
click image to enlarge


... , dy miliardë euro për vetëm 137 km autostradë! | GAZETA DITA
click image to enlarge


Valon Berisha, i mërzitur nga tifozët | GAZETA DITA
click image to enlarge

From Around the Web:

 • Gazeta Dita | Gazete e Perditshme e Pavarur
  50 vjet nga “Revolucioni Kultural” dhe pasojat në regjimin e Tiranës 17:35, 16.Jun 2016 1. Nga Prof.Dr. Dine MERJA Prologu 50 vjet më parë, në qershor ......
  Last update Fri, 17 Jun 2016 19:25:00 GMT

 • Vllehtë në hapësirat myzeqare | Gazeta Dita
  Studiuesi Ilo Qafzezi shkruan se, sipas vendbanimeve vllehtë emërtohen në, vlleh voskopojarë, vllehë frashërjotë dhe vllehë myzeqarë, ku, këta të fundit ......
  Last update Fri, 17 Jun 2016 11:11:00 GMT

 • Hamdi Haklaj - Interviste ekskluzive nga Suedia per gazeta ...
  Gruaja e Fatmir Haklajt: Më kanë kërcënuar mua dhe vajzën, në shtëpi më sollën një zarf me një plumb - Duration: 1:14. News24 Albania 99,434 views...
  Last update Mon, 20 Jun 2016 05:38:00 GMT

 • Hamdi Haklaj - Interviste ekskluzive nga Suedia per gazeta ...
  Gruaja e Fatmir Haklajt: Më kanë kërcënuar mua dhe vajzën, në shtëpi më sollën një zarf me një plumb - Duration: 1:14. News24 Albania 99,434 views...
  Last update Mon, 20 Jun 2016 23:53:00 GMT

 • seal-workrelease